עראייס עוף בטוסטראם רק היינו יודעים כמה פשוט להכין עראייס בבית, כנראה כבר מזמן היינו עוברים לתזונה שמבוססת על פיתות ועוף טחון (מה לעשות, אצלנו הילדים מעדיפים עוף). במחשבה שנייה, אף פעם לא מאוחר
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 31/03/20 07:00
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :ל-10 מנות קטנות:
למילוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל חומרי המילוי. 2 מחממים את הטוסטר. 3 ממלאים את הפיתות בשכבה לא עבה מתערובת העוף ומניחים בטוסטר לחיצה. מברישים מלמעלה בשמן זית, סוגרים את הטוסטר וצולים כ-10 דקות. 4 הופכים, מברישים בשמן זית מהצד השני וצולים 2 דקות נוספות. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel * אם נשארה תערובת אפשר לכדרר כדורים, לשטח מעט ולצלות במחבת משומנת מעט. |