ביצה בקן ספגטיהילדים מסרבים לאכול את הביצה והפסטה עם הטונה? נסו להפוך את הפסטה לקן של ציפורים ותראו איך הכל משתנה. לא יעזור כלום - לפעמים הפרזנטציה היא הכל
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 15/02/15 10:55
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
לפעמים, כל מה שצריך זה פרזנטציה יפה. אתמול הוא אכל ביצה קשה - והיום הוא בכלל לא אוהב ביצים קשות. היא אוהבת פסטה אבל רק לבנה בלי רוטב, כמו בגן.
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה. בסיר נפרד מחממים את העגבניות המרוסקות, שמן הזית, השום, הפפריקה, המלח והפלפל. 3 מסננים את הפסטה המוכנה ומוסיפים אותה לסיר הרוטב. מסננים את הטונה ומערבבים פנימה, ולאחר מכן מוסיפים את המוצרלה. 4 נועצים מזלג בפסטה שבסיר ומסובבים כך שהפסטה נערמת מסביב למזלג. מעבירים בזהירות את הפסטה שסביב המזלג לתוך תבנית מאפינס. עושים כך עם כל שאר הפסטה שבסיר. מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות. מעבירים את הספגטי המגולגל לתבנית מאפינס | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל5 מעבירים לצלחות ומעל כל ערימת פסטה מניחים ביצה קשה. מגישים. לבלוג של שרית - מיס פטל |