פודינג לחם בננות ושקדיםשרית נובק שוב נתקעה עם מלאי בננות. בפעם הקודמת היא הכינה מהם מאפינס והיום היא מכינה מהם משהו מפנק אפילו עוד יותר - פודינג לחם שמכינים משאריות החלה של סוף השבוע. תענוג לכל המשפחה
שרית נובק
| mako אוכל
| פורסם 21/09/14 10:06
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
בעלי, כאילו לא קורא את כל מה שכתבתי. רק לפני שבועיים סיפרתי על הבננות שאף אחד לא נגע בהן עד שנאלצתי להפוך אותן למאפינס טעימים כדי לא לזרוק. אבל הוא? הלך בשישי בצהריים לשוק וחזר עם לא פחות מ-15 בננות. כשהתרעמתי על כך הוא הסביר שבשישי בצהריים כל השוק ממש במחירי שוק ושכל בננה נוספת עלתה פשוט גרושים, ואחרי ששילם, עוד קיבל תוספת של כמה בננות במתנה (בטח למוכר בשוק נמאס לאכול בעצמו מאפינס בננות שאשתו מכינה מכל הבננות הרכות שנשארות לו בסופי השבוע).
המצרכים :
אופן ההכנה:1 פורסים את החלה לפרוסות (או קורעים לחתיכות גסות בידיים) ומסדרים בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ. 2 פורסים 2 מהבננות לפרוסות ומפזרים בין פרוסות החלה, וכן את השקדים הפרוסים.3. מערבבים ביחד ביצים, חלב, שמנת, סוכר, ושקדים טחונים ושופכים את התערובת לתבנית. 4 פורסים את הבננה שנותרה ומסדרים מלמעלה. 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-25-30 דקות, עד שמזהיב. מוציאים מהתנור ומזלפים מעל מעט סירופ מייפל. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel >> בשבוע שעבר הכנו עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית>> כל המתכונים לראש השנה>> טעמנו ובדקנו: איזו עוגה כדאי לקנות לראש השנה? |