טוסט מצהאחרי כמה וכמה זלילות של מצה בריי, הגיע הזמן לאמץ מתכון-מצה-מנצח חדש. התהליך די דומה להכנת טוסט רגיל על מחבת, רק שצריך להרטיב את המצה במים, חלב וביצה, וכמו בכל טוסט - מכניסים פנימה מה שאוהבים
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 12/04/20 07:07
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :ל-3 מנות:
אופן ההכנה:1 מרטיבים את המצות במים וחותכים אותן לרבעים. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? טוסט מצה של מיס פטל | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל 2 מחממים מחבת עם מעט חמאה או שמן. 3 טורפים בצלחת עמוקה את הביצה עם החלב. 4 מכינים את הטוסטים: לוקחים רבע מצה, מניחים עליה פרוסת גבינה (אם צריך, חותכים את הגבינה כדי שתתאים לגודל המצה לא תצא מהצדדים), מוסיפים תוספות אם רוצים וסוגרים עם עוד רבע מצה. 5 טובלים את הטוסטים בביצה משני הצדדים ומניחים במחבת. מטגנים כ-2 דקות, הופכים ומטגנים דקה נוספת מהצד השני. מגישים וזוללים.
|