עוגיות גזר ושיבולת שועלעוגיות גזר עם קינמון, דבש ושמן קוקוס, שהן גם בריאות, גם טעימות והכי חשוב - הילדים מתים עליהן. אז כמה זמן ייקח לכם להכין את כל האושר הזה? לא להאמין, אבל הכל כולל הכל - חצי שעה
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 19/04/15 09:49
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
מכירים את זה שבמקרה שמעתם את הילד מצייץ שהוא מאוד אוהב משהו ומיד רצתם לסופר וקניתם את כל המדף? אז לפני שבועיים שמעתי אותו אומר שהוא מת על משקה יוגורט. למחרת מילאתי חצי מדף במקרר במבחר משקאות יוגורט. הוא כל כך שמח! שתה אחד בארוחת הערב ולמחרת בבוקר הוספתי לו עוד אחד לארוחת עשר בבית הספר. כשחזר אחרי הצהריים הביתה עם המשקה סגור בתיקו, שאלתי: "למה לא שתית את היוגורט שאתה כל כך אוהב?". ענה לי בלי להתבלבל: "אתמול אהבתי, היום אני כבר לא אוהב".
למחרת שמעתי אותו אומר: "איך שאני מת על גזר!".
המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מערבבים בקערה שיבולת שועל, קמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח. 3 בקערה נפרדת מערבבים ביצה, דבש ושמן קוקוס. 4 מאחדים את תכולת שתי הקערות. 5 מוסיפים פנימה גזר מגורד ומערבבים קצרות. 6 מניחים תלוליות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה (כדאי עם כף קפיצית, אם אין אז אפשר בעזרת שתי כפות). 7 אופים 12-15 דקות. זהירות לא לייבש! העוגיות אמורות להישאר מעט רכות במרכז. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel
>> בשבוע שעבר הכנו מאפינס ברוקולי |