כרובית שלמה אפויה בציפוי פריךרוצים שהילדים יאכלו יותר כרובית? לשרית נובק יש רעיון מבריק בשבילכם: כרובית שלמה אפויה ומצופה בחרדל, תבלינים ופירורי לחם פריכים. תנו לילדים למרוח אותה ברוטב לפני התנור ותנו להם לאכול את היצירה שלהם
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 14/12/14 14:11
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1שוטפים את הכרובית ומחממים תנור לחום של 180 מעלות. 2 מרתיחים מים עם מלח בסיר בינוני שיכול להכיל את הכרובית בשלמותה. כשהמים רותחים מכניסים את הכרובית ומבשלים עד שהיא מתרככת מעט, כ-10 דקות. מוציאים מהמים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 3 מערבבים ביחד מיונז, חרדל ותבלינים, ומברישים את הכרובית מכל הכיוונים. זורים מעל פירורי פנקו. להשחמה יפה אפשר לרסס מעל מעט תרסיס שמן. 4 מכניסים לתנור ואופים כ-25 דקות. מורחים בציפוי | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל>> בשבוע שעבר הכנו מיני פנקייקס אפויים>> גם זו מחאה: החלקאים מחלקים בחינם ירקות ופירות |