פנקייק שוקולד מפוצץלא ייאמן מה שקורה לפנקייק כשמוסיפים לו כמה כפות של שוקולית לאפייה. ארוחת בוקר שהיא גם פנקייק וגם שוקולד? אנחנו לא יודעים מה עשינו שזה מגיע לנו
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 05/01/15 06:48
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר, השוקולית והמלח. 2 בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים: החלב, הרוויון, השמן והביצים. 3 מאחדים את שתי התערובות (משתדלים לערבב כמה שפחות). 4 מחממים מחבת ומשמנים אותה קלות. שופכים למחבת חצי כוס מהתערובת, ומניעים את המחבת כך שהתערובת תתפשט. כשנוצרות בועות בחלק העליון של הפנקייק הופכים אותו, וממתינים עוד כדקה. מוציאים לצלחת וממשיכים כך עד סוף הבלילה.
5. מגישים את הפנקייקס חמים או בטמפרטורת החדר.
בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל
>> בואו להשתתף במסיבת השוקולד שלנו, ותוכלו לזכות בפרסים
>> בשבוע שעבר הכנו כדורי שוקולד נפלאים, והגשנו אותם בתוך גביעי גלידה >> ומה דעתכם על דלורית ממולאת לארוחת הערב?
|