ביצייה בנוסח אבולעפיהמכירים את המאפה הזה של הפיתה עם הביצה? לא חייבים לקפוץ למאפייה בשבילו, אלא אפשר להכין אותו בבית ברבע שעה בלבד. כל מה שצריך זה פיתה, ביצה, בצל, שמן ותבלינים ויש לכם ארוחת ערב סופר סופר מהירה
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 11/05/14 08:02
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
קיבלנו באהבה רבה משעון הקיץ עוד שעת אור אחרי הצהריים. זה מאפשר לנו לעשות הרבה מעבר לסיבוב קצר בגינת המשחקים לפני שנכנסים בחזרה הביתה ומעבירים בסלון את שאר שעות החשכה.
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 170 מעלות. 2 חותכים בצל לרצועות, מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא משחים (אם רוצים ממש להשקיע, אפשר להוסיף גם פטריות פרוסות). 3 חותכים עיגול מהחלק העליון של הפיתה ומשאירים שוליים של כ-1 ס"מ כך שהפיתה נראית כמו צלחת. 4 מפזרים את הבצל המטוגן בפיתה, שוברים מעל ביצה, ממליחים ומפלפלים ושולחים לתנור לכ-12 דקות, עד שהביצה מוכנה. אפשר לתת לילדים לשבור את הביצים אל תוך הפיתות | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל* בקרו בבלוג של שרית - Misspetel |