מאפה כרוביתאמת, מדובר בסוג של פשטידה, אבל הילדה שלי לפחות משתגעת עליה. מכינים בתבנית אחת או בכמה תבניות מאפינס אישיות, ומתענגים על ארוחת ערב משפחתית כמו שצריך
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 05/01/14 06:25
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
לא יודעת למה, אבל מאוד הופתעתי לגלות שהקטנה שלי אוהבת כרובית. אולי כי היא כל כך בררנית, לא טועמת דברים חדשים, לא אוכלת דברים ירוקים, ואולי בגלל שאני אף פעם לא אהבתי במיוחד את הירק הזה.
המצרכים (10 מנות):לתבנית בקוטר 18 ס"מ או אינגליש קייק:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מרתיחים סיר עם מים ומלח. כשהמים רותחים מכניסים את הכרובית לכ-5 דקות, מסננים ומועכים במזלג. משאירים כמה פרחים שלמים. 3. מערבבים בקערה את שאר החומרים לתערובת אחידה. משאירים 2 כפות פרמזן בצד. מוסיפים את הכרובית ומערבבים.
4. שופכים את התערובת לתבנית (או לתבניות מאפינס), מפזרים מלמעלה את פרחי הכרובית שנשארו בצד ואת 2 הכפות של הפרמזן.
5. אופים כ-45 דקות לתבנית גדולה, או 25 דקות למאפינס.
>> בשבוע שעבר הכנו פיצה טורטייה מקסימה
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |