עוגיות במילוי דובוני גומיהכינו עם הילדים עוגיות צבעוניות, יפהיפיות ובטעם של סוכריות גומי – רק החזיקו אצבעות שהם לא ישאלו מה קרה לדובונים החמודים שהנחתם במרכז של כל עוגייה
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 17/11/13 09:48
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
באותו שישי בצהריים היינו הרפתקנים. לא ברור על מה חשבנו כשאספנו את הילדים מהגן ונסענו לקניון. להסתובב בצהרי שישי בקניון עם הילדים שלנו זו אינה משימה פשוטה כלל; וכך די מהר הגענו להבנה שעדיף שנתפצל: הוא והקטנה, אני והבכור.
אז טיילנו יחד, אכלנו סופגנייה, שתינו מיץ, עברנו בלי משברים חנות צעצועים אחת, קנינו ספר - ואז עברנו ליד דוכן הממתקים. ניסיתי לנהל איתו משא ומתן. זה לא היה קל. בסוף הגענו לפשרה ומילאנו חצי שקית בדובוני גומי. שילמתי עליה משכנתא קטנה והמשכנו לכיוון האוטו, מנשנשים דובונים בדרך הביתה.
כשהגענו, את אלה שנשארו, השכבנו לישון בתוך עוגיות.
המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 במיקסר מערבבים חמאה וסוכר עד שמתקבלת תערובת בהירה וקרמית.
3 מוסיפים חלמונים אחד-אחד ומערבבים להטמעה.
4 מוסיפים תמצית וניל.
5 מוסיפים קמח ומלח ומערבבים רק עד שמתאחד.
6 מרפדים תבנית בנייר אפיה. יוצרים מהבצק כדורים בגודל של כדור פינג-פונג. מניחים בתבנית ומשטחים מעט בידיים. בעזרת האגודל או עם כפית קטנה יוצרים גומה בכל עוגייה.
8 מכניסים לתנור ואופים 10 דקות.
9 מוציאים את התבנית מהתנור, בכל גומה מושיבים דובון גומי חמוד, ומחזירים לתנור ל-2 דקות נוספות.
10 מצננים על רשת.
בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> בשבוע שעבר הכנו סושי מבננההכנתם? ספרו לנו איך יצא! |