"קבב" ברוקוליכן, שמענו, יתהפך העולם והילדים שלכם לא יאכלו ברוקולי. ואנחנו אומרים לכם: רק תנסו. חצי שעה, ויש לכם קציצות ברוקולי קלילות וטעימות, עם מוצרלה, גבינת עזים וציפוי פנקו שנותן קצת קראנץ'. מקסימום, תיהנו אתם
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 08/11/15 07:14
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
הם כל כך שונים אחד מהשני. כל כך דומים וכל כך שונים. הוא שובב גדול, היא כל כך עדינה, אפילו קצת פחדנית. הוא לא מסוגל לשבת דקה, היא יכולה לצייר בלי לקום מהכיסא במשך שעות. הוא אוהב להתלכלך, אוהב להרגיש בידיים, אוהב ללוש, דוחף את ידיו לכל עיסה, היא תערבב את זה עם כף, שחלילה לא יידבק לה משהו בין האצבעות. מעניין לאיזה כיוון תלך הקטנה. המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1 מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הברוקולי כ-3 דקות. מוציאים ושוטפים במים קרים. 2 מחממים תנור ל-180 מעלות. 3 קוצצים את הברוקולי ומערבבים עם שאר החומרים. 4 יוצרים קציצות בידיים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. 5 אופים כ-20 דקות עד שהקציצות מזהיבות מעט. בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> בשבוע שעבר עוד היה כאן קיץ, והכנו שייק פירות משגע>> וגם: 8 דרכים לאכול שוקולד יותר טוב מילד |