מאפינס תירס וגבינהמה ילדים צריכים בשביל להיות שבעים ושמחים? לא הרבה: משהו שאפשר להחזיק ביד, רצוי שיהיה בו תירס ורצוי עוד יותר שגבינה צהובה תהיה מעורבת. אנחנו כאן בשביל לספק להם את זה
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 05/04/20 07:00
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :לכ-15 מאפינס:
אופן ההכנה:1 מסננים את התירס מנוזלים, מוציאים 2 כפות של גרגירי תירס הצידה ואת היתר טוחנים גס. 2 מעבירים לקערה, מוסיפים את הגרגירים השלמים ואת שאר החומרים ומניחים למנוחה של כחצי שעה. 3 מחממים תנור ל-170 מעלות. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel 4 מעבירים את התערובת לתבניות מאפינס מרופדות במנג'טים (ממלאים רק עד שלושת רבעי גובה ואופים כ-30 דקות, רק עד שהמאפינס מתחילים להזהיב מלמעלה. |