פיצות אישיות בלי שמריםאת הפיצות הקטנות והמעולות האלה ממש קל להכין, ומה שהכי כיף - אפילו לא צריך בשבילן שמרים. פחות מחצי שעה ויש לכם פיצה מהממת שכולה שלכם
עידית נרקיס כ"ץ
| mako אוכל
| פורסם 02/07/19 09:50
צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל
|
המצרכים (1 מנות):לבצק:
לפיצה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 200 מעלות על תוכנית טורבו. 2 מערבבים בקערה את הקמח, היוגורט, השמן והמלח. מעבירים למשטח עבודה מקומח ולשים אותו מעט עד שהוא הופך לבצק אחיד. 3 פותחים את הבצק בעזרת הידיים (או בעזרת מערוך) לעיגול דקיק בקוטר של כ-18 ס"מ. הבצק נראה דקיק מאוד, אבל תופח בתנור. מעבירים את הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפייה. 4 מורחים על הבצק רוטב עגבניות, מפזרים מעל גבינה מגוררת ומעליה מניחים אילו תוספות שרוצים. 5 אופים כ-15 דקות, עד שהגבינה נמסה והבצק מזהיב בשוליים. מגישים מיד. >> לבלוג של עידית - טעים! פיצות אישיות מבצק ללא שמרים | צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכלהערות: * הבצק מתנהג קצת אחרת אם מזג האוויר חם או קר. אם אתם מרגישים שהבצק דביק מדי - תוסיפו עוד קצת קמח. * אם רוצים להשתמש ברוטב עגבניות ביתי מהיר, אפשר לטחון 2 עגבניות טריות עם כף גדושה של רסק עגבניות, שן שום קטנה, שמן זית וקורט מלח. ברוטב שנשאר אפשר להשתמש כמטבל לפיצה. |