סלט טונה בכוסותאמרו לכם שזה לא הקנקן אלא מה שיש בו? ובכן, טעו. סרבני הטונה ושונאי הסלטים הקשוחים בעולם לא עמדו בסלט הטונה הזה, שהוגש להם בכוסות עם המון ירקות טריים וגם פסטה. ארוחה מלאה בקלי קלות, שילדים אוהבים באמת
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 06/09/15 10:30
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
כמה חיכינו שהרגע הזה יגיע והם סוף-סוף יחזרו כבר לבתי הספר והגנים. החופש הגדול גמר אותנו: מילא העובדה שצריך לשעשע אותם בלי סוף, אבל בנוסף צריך גם להאכיל אותם בלי סוף... משום מה בימי שגרה חביתה וסלט זה לא משעמם, אבל בקיץ? הסיפור אחר. אז הלימודים סוף סוף התחילו אבל לפני שאתם נשענים אחורה בכיסא - זוכרים שעוד רגע החגים מתחילים, ושוב חופש? רגע לפני סוף הקיץ עליתי על רעיון מוצלח, שבקושי הספקנו לנצל: ארוחות בכוסות. כמעט הכל אפשר להכניס לכוסות ולקחת איתכם - לטיול, לים, לסוכה... והילדים? אוהבים. פרזנטציה, זה כל הסיפור... המצרכים :
ירקות לפי הטעם. אנחנו השתמשנו ב:
אופן ההכנה:1 מבשלים פסטה לפי ההוראות ומקררים. 2 מכניסים את הפסטה לתחתית הכוס, כרבע מגובהה. 3 מסדרים מעל את הטונה. 4 חותכים את הירקות לקוביות ומוסיפים בכל פעם שכבת ירקות. לבלוג של שרית - מיס פטל. >> בשבוע שעבר הכנו מקלות קינמון. בואו נגיד שגם הילדים אכלו מהם>> עוד לא מוכנים לחג? הנה מתכונים לארוחת 6 מנות שלמה |