קינוח גבינה ודובדבנים בג'ליבין אם יצאתם לקטיף עצמי או שקטפתם סלסילה ישר מהמדף בסופר, אי אפשר להתעלם משפע הדובדבנים שהקיץ מציע. הנה רעיון לקינוח קטן ומהיר בשני צבעים
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 06/07/14 07:29
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
ברגע שנפתחה עונת הדובדבנים יצאנו לקטיף. אנחנו ועוד חצי מדינה.
המצרכים :לקרם גבינה:
לג'לי:
אופן ההכנה:1 מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וחלב עד שמתקבל קרם יציב. מערבבים פנימה את הגבינה. 2 ממלאים כוסות בקרם הגבינה עד למחצית הגובה. מניחים בכל כוס דובדבן אחד מעל הקרם. 3 מכינים את הג׳לי לפי ההוראות וממלאים את המחצית הנותרת שבכוסות עד שהן מלאות. 4 מכניסים למקרר ומגישים קר. * בקרו בבלוג של שרית - Misspetel >> בשבוע שעבר הכנו חטיף קורנפלקס טו גו |