מאפינס ברוקוליאחרי כל הבליסות של פסח, חייבים להרגיע קצת עם אוכל קל ולא מכביד. במאפינס האלו יש הרבה ברוקולי, מעט גבינה צהובה ובעיקר - מעט מאוד עבודה. צ'יק צ'ק ולתנור
שרית נובק
| mako אוכל
| פורסם 12/04/15 10:18
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
איזה כיף שפסח מאחורינו. שני דברים עיקריים העסיקו אותנו במהלך החג: מה עושים היום ומה אוכלים היום. פסח זה חג של תפוחי אדמה וביצים. בבוקר מצה בריי עם גבינות, בצהריים תפוחי אדמה עם משהו - בימים הראשונים עוף, אח"כ עוברים לשימורי טונה ובסוף כבר אוכלים כל היום מצה עם שוקולד ומפנטזים כבר על הפסטה שנאכל בצאת החג. והנה הוא יצא.
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 קוצצים את הבצל ומטגנים עד שהוא מזהיב מעט. 3 מרתיחים מים בסיר בינוני. מכניסים את הברוקולי ומבשלים אותו כ-5 דקות. מורידים מהאש, שוטפים במים קרים וקוצצים. 4. מערבבים בקערה את הברוקולי, הבצל, הגבינות, הביצים, המלח והפלפל. 5 ממלאים מנג׳טים בתבנית מאפינס, מכניסים לתנור ואופים כ-30-35 דקות, עד שהמלית מתייצבת. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel. >> בפעם הקודמת הכנו דגני בוקר ביתיים>> bezzo: פיצריית שף חדשה בתל אביב |