פנקייק שוקולד בננהקניתם בננות? אז אתם פשוט לא יכולים להרשות לעצמכם לוותר על המתכון הזה: רגע לפני שאתם נפטרים מהבננה תחשבו חסכוני ופשוט תוסיפו אותה לתערובת הפנקייק המושלמת הזאת. מדובר בתענוג עם סכנת התמכרות קלה
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 24/05/15 11:11
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
כבר תקופה שהבננות כל כך יקרות. בהתחלה פשוט הפסקנו לקנות. עם הזמן התחלנו להתרגל למספר הדו-ספרתי וקנינו, אבל מעט, וכשנגמרו הלכנו לקנות עוד קצת. אצלנו, המבוגרים, כשהבננות יקרות וקונים מעט ההנאה מאכילתן גדולה הרבה יותר, אבל אצל הילדים מחיר הבננות ממש לא משחק תפקיד, ומה לעשות - ההיא בא לה רק חצי בננה, וההוא - בא לו חצי בננה משל עצמו ולא את החצי שהיא השאירה, ואז גם בכלל לא בא להם בננות והבננות הכל-כך-יקרות מתרככות כמו בננות לא-כל-כך-יקרות (והירקן הבטיח לי שאמנם המחיר עכשיו גבוה, אבל הוא עוד יטפס, אז מיד הוספתי לשקית עוד 5 בננות והרגשתי שניצחתי את המערכת) ואז הן הולכות בדרך הבננות המתרככות - ישר לבישול ואפייה, כי לא זורקים בננות, בטח לא בכזה מחיר... המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל החומרים עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים. 2 מחממים מחבת ומשמנים קלות. 3 שופכים בכל פעם כשליש כוס למחבת, מבשלים מצד אחד עד שמופיעות בועות ואז הופכים ומבשלים עוד כדקה מהצד השני. 4 מגישים את הפנקייקס חמים עם אגוזים, שוקולד צ'יפס וסירופ מייפל. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel. >> והנה פנקייקס כיפיים בגרסה מלוחה>> ובכלל כמה דברים שכדאי לדעת הקיץ |