פנקייקס תפוחי אדמהבואו לחגוג איתנו עם מנה נפלאה שהיא ספק פנקייק ספק לביבה - עם תפוחי אדמה מעוכים וגבינה צהובה מגוררת. מסוג ארוחות הערב שפשוט אי אפשר לטעות איתן
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 01/03/16 12:14
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
איזה כיף של"ג בעומר מאחורינו, נכון? ערב אחד העברנו כולנו במדורה של הכיתה, חזרנו מפוחמים ומעושנים, התקרצפנו כהוגן בשביל שלמחרת נעביר ערב במדורה של הגן, נחזור שוב מפוחמים ומעושנים, שוב נתקרצף כהוגן ואז נלך להכין משהו לאכול מתפוחי האדמה שבישלתי והיינו אמורים לקחת איתנו למדורה, אבל ברור ששכחנו בבית...
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל החומרים. 2 מחממים מעט שמן במחבת, ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. לאתר של שרית - מיס פטל >> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה
|