לביבות קינואה וגבינהאנחנו יודעים, הצירוף "לביבות קינואה" לא בדיוק גורם לכם להתחיל להזיל ריר, אבל שימו לב - סיכוי רציני שבדיוק המתכון הזה, עם כל עשבי התיבול והגבינה המלוחה, יגרום לכם סוף סוף להתאהב במזון העל הזה
שרית נובק
| mako אוכל
| פורסם 12/11/19 07:11
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את הקינואה כמו שמבשלים פסטה: מרתיחים הרבה מים בסיר, מוסיפים את הקינואה, מבשלים כ-10 דקות עד שהיא מוכנה ומסננים היטב. 2 קוצצים עשבי תיבול, מפוררים את הגבינה ומערבבים יחד את כל החומרים. >> בקרו בבלוג של שרית - Misspetel 3 מניחים מחבת על אש בינונית ומשמנים אותה קלות. יוצרים לביבות ומניחים במחבת. מנמיכים את הלהבה ומטגנים על אש קטנטנה כ-10 דקות מכל צד. |