שייק פירות בשני צבעיםנכון שבשייק פירות מערבבים את הכל ביחד? אז תראו איזה יופי זה כשלא מערבבים: צבעוני, מדליק ובעיקר טעים. הילדים מצאו עניין חדש בחיים (סגול למטה כתום למעלה או להפך) ואנחנו יושבים עם שייק במרפסת. כמו שצריך
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 11/10/15 09:47
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
אז הגדול כבר בכיתה ב' (מתי בדיוק זה קרה?) והוא כל הזמן רעב. משום מה הייתי בטוחה שהשלב הזה מגיע בגיל הרבה יותר מאוחר. כל היום הוא עומד מול המקרר, פותח ארונות, מחטט, מחפש. כאילו לא סיים לאכול רק לפני 10 דקות. אני מציעה לו ירק. לא בא לו. מציעה לו פרי. משעמם לו. לא נכנעת. מוציאה בלנדר וביחד אנחנו רוקחים שייק אקזוטי, מקשטים ויוצאים לנשנש במרפסת. המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מקלפים מנגו וחותכים לקוביות. 2 מכניסים לבלנדר מנגו, חצי כוס יוגורט ושתי קוביות קרח ומרסקים (אם צריך מוסיפים קצת מים) מוזגים לכוסות. 3 מכניסים לבלנדר בננה, פירות יער, חצי כוס יוגורט, וקצת קרח. מרסקים ומוזגים מעל למנגו. 4 מקשטים בפרוסות בננה ומגישים. בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> בפעם שעברה הכנו פרנץ' טוסט בננה מפנק>> חכו רגע, אל תזרקו את הקליפה של הבננה. יש לנו מתכוני קליפות נהדרים |