נגיסי תירס אפוייםמתכון לנגיסי תירס, האחים הצמחוניים והלא פחות ממכרים של הנאגטס. אם לא התארגנתם על תירס טרי, אפשר גם להשתמש בשימורים או קפואים, ותוך שעה יש לכם מנה שתתחסל בטיל
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 27/07/20 07:15
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :ל-25 יחידות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מכניסים למעבד מזון חצי מכמות התירס וטוחנים. 2 מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית (כולל יתר התירס) ומשאירים למנוחה של כחצי שעה. 3 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. 4 מערבבים בקערה קטנה פירורי לחם ושומשום. 5 יוצרים כדורים מהתערובת, ומשטחים אותם מעט. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? נגיסי תירס | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל6 טובלים כל נגיס בפירורי לחם היטב מכל הכיוונים ומניחים בתבנית. 7 מזלפים מלמעלה שמן זית ואופים כ-20 דקות עד להזהבה. |