ופל בלגי עם בטטהעוד שבוע של בישול אינטנסיבי עם הילדים מתחיל, ולכבודו מצאנו פתרון יצירתי ואפילו מזין לארוחת הבוקר של כולם: ופל בלגי עם בטטה, שאפשר לזלול עם מייפל כרגיל, אבל אפשר גם עם משהו מלוח
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 29/03/20 07:10
צילום: שרית נובק, mako אוכל
|
המצרכים :ל-4 ופלים:
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת ופלים ומשמנים אותה. 2 מערבבים את כל החומרים היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק ללא גושים (אפשר גם במעבד מזון). בקרו בבלוג של שרית - Misspetel ופל בלגי בטטה | צילום: שרית נובק, mako אוכל 3 משמנים את מחבת הוופלים ושופכים רבע מהבלילה. אופים עד שמזהיב, כ-5-7 דקות. חוזרים על הפעולות עד לסיום הבלילה. 4 מגישים עם סירופ מייפל, או ככה בלי כלום. |