לחם בירה עם זיתיםלחם שאופים בבית זה תמיד כיף, אבל מה לעשות שהדור הצעיר תמיד מחפש ריגושים וחידושים? הלחם הזה גם מכיל הפתעות משמחות של תימין, פטה וזיתים, הוא גם עשוי מבצק בירה טעים, ושיא השיאים: רבע שעה של עבודה. לקחנו
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 26/07/15 09:16
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
לפני שנה עברנו לדירה הנוכחית. זה היה בעיצומה של המלחמה, בעלי היה בשדה הקרב והכל היה נראה לי באותו הזמן שחור. עזבנו מקום שאהבנו לשכונה חדשה ולא כל כך מוכרת והמעבר בין האזעקות ועם תינוקת קטנטנה היה קשה.
המצרכים :(לתבנית אינגליש קייק):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים קמח, בירה, סוכר ומלח רק עד שמתקבל בצק אחיד. 3 מוסיפים זיתים, גבינה ותימין ומערבבים בעדינות רבה. 4 שופכים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת, מכניסים לתנור ואופים כשעה, עד שהלחם מקבל קרום קשה וקיסם שמוחדר לתוכו יוצא יבש. לבלוג של שרית - מיס פטל >> בפעם שעברה הכנו אגסים צלויים שהילדים בעצמם חיסלו>> והנה הגלידה הכי מהירה שיש: סמיפרדולכל אחד יש עוגה אחת מנצחת שהכנתם לבד. העלו אותה לכאן ואולי תוכלו לזכות במיקסר |