קציצות עוף ובטטהבסוף המתכון הזה יש גם אופציה לרוטב, אבל הן כאלה טעימות והילדים יחטפו אותן מהצלחת בכזאת מהירות, שאפילו לא חייבים לטרוח. קציצות לילדים שגם המבוגרים בבית יחסלו בשמחה
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 20/07/20 09:00
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :ל-20 קציצות:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הבטטה עד להתרככות ומועכים אותה. 2 טוחנים ביחד את העוף עם הבצל, הפטרוזיליה והכוסברה ומעבירים לקערה. 3 מערבבים את תערובת העוף עם הבטטה והתבלינים. 4 מחממים מעט שמין זית בסיר רחב, יוצרים קציצות ומניחים בסיר. מטגנים כמה דקות עד שהקציצות מתחילות להזהיב, הופכים לצידן השני ומטגנים עד להזהבה. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel 5 אם רוצים - מכינים גם רוטב: מוסיפים לסיר 2 כפות רסק עגבניות, פפריקה מלח, פלפל ומעט שמן זית. מוסיפים 2 כוסות מים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-15 דקות. |