מיני פיצות מהירות של תרד וגבינותהילדים של היום לא בטוח מכירים את פופאי המלח, אבל את הפיצות שלו הם ישמחו להכיר: פיצות קטנטנות, זריזות להכנה ונעימות לנשנוש
שרית נובק
| mako אוכל
| פורסם 01/08/13 18:12
צילום: שרית נובק, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 ממיסים חמאה במחבת ומאדים מעט את עלי התרד, עד שהם מתרככים. ממליחים ומפלפלים.
2 חותכים את הפיתות באמצע, כך שמכל פיתה יתקבלו שני עיגולים.
3 מורחים את חצאי הפיתות במעט שמן זית, ולאחר מכן מורחים על כל פיתה גבינת עיזים.
4 מעל הגבינה מפזרים ברישול עלי תרד, ומעל מפזרים מוצרלה.
5 מכניסים לתנור לכ-10 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהגבינה נמסה והשוליים מזהיבים מעט.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel
|