פרנץ' טוסט בננהמסתבר שאפילו פרנץ' טוסט אפשר לשדרג: קבלו גרסה עם סירופ מייפל, פרוסות בננה ואגוזים קצוצים, שתעזור לכם לעבור עוד בוקר בדרך הבלתי נגמרת ל"אחרי החגים"
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 27/09/15 07:10
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
מחכה! מחכה בקוצר רוח לסוף החגים! מחכה בקוצר רוח לשגרה ארוכה! כבר מדמיינת איך יראה הבוקר שאחרי. רק אני עם עצמי. עד אז יש עוד את סוכות לעבור, ואז את שמחת תורה. לא פשוט בכלל. מתפללת שמזג האוויר יאפשר לנו להתאוורר קצת בחוץ בימי החופש הלא-נגמרים. בינתיים, קבלו עוד אופציה לגיוון ארוחת הבוקר - והפעם מפנקת במיוחד. המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים בצלחת שטוחה ביצה, חלב ותמצית וניל. 2 מחממים מעט שמן במחבת. 3 טובלים את פרוסות החלה בביצה הטרופה משני הצדדים, ומניחים במחבת. מטגנים 3-4 דקות מכל צד, עד שמשחים מעט. מוציאים ומניחים על צלחת. 4 מורחים את הפרוסות בסירופ מייפל, פורסים את הבננה ומסדרים על הפרוסות. זורים מעל אגוזים קצוצים ומגישים. * אפשר להחליף את סירופ המייפל בסילאן/דבש/ריבת חלב/נוטלה או מה שאוהבים. בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל |