מגדל בטטות ומוצרלההנה לכם משחק נחמד, שגם יעסיק את הילדים וגם יניח חטיף טעים על השולחן: מגדלים קטנטנים של בטטה ומוצרלה, שהם כמעט יותר מדי חמודים בשביל להכניס לפה
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 03/08/14 08:54
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
עברנו דירה. נראה כאילו לא יכולנו למצוא זמן גרוע יותר למעבר: תינוקת חדשה, אבא במילואים. כבר כמה ימים חיים על ארגזים, לא יודעים איפה כל דבר נמצא, טלוויזיה לא מחוברת, גז לא מחובר, אוכלים בעיקר סנדוויצ'ים וטייק אוויי. חיברתי את התנור לחשמל וחיפשנו משהו פשוט, מהיר, שלא צריך גז ושיעסיק קצת את הילדים. בזמן שאני פורקת עוד ארגז - הם בונים מגדלים מבטטה. המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 פורסים את הבטטות לפרוסות דקות. מברישים במעט שמן זית, מפזרים מלח ופלפל ומכניסים לתנור לאפייה חלקית של כ-10 דקות. מוציאים ומצננים מעט. 3 פורסים את הגבינה לפרוסות. ככה הם נראים לפני האפייה | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל4 מסדרים את המגדלים: מורחים פרוסת בטטה במעט פסטו, מניחים על הפסטו פרוסת גבינה, מעל שוב בטטה, פסטו וגבינה וסוגרים בפרוסת בטטה נוספת. 5 מכניסים לתנור ל-10 דקות נוספות. וככה אחרי | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכלבקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> בשבוע שעבר הכנו עם הילדים עוגיות קורנפלקס ושוקולד ללא אפייה |