עוגיות גבינה ותותיםנפרדים מהתותים באופן סופי עם עוגיות ממכרות שקשה להפסיק לנשנש. לא רוצים תותים? אפשר להחליף אותם בפירות הקיץ שמתחילים להופיע אצל הירקנים ולקבל עוגיות שוות גם כן
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 27/04/14 08:50
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
זהו, התותים האחרונים לעונה... ומאוד קשה לי להיפרד. אני עושה מאמצים להמשיך ולדחוף אותם היכן שרק אפשר - בסלטים, בשייקים, בארטיקים, במרקחות וגם במאפים.
המצרכים (35 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 בקערת המערבל (עם וו גיטרה) מערבבים חמאה, גבינה, וסוכר עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם ומערבבים להטמעה. מוסיפים תמצית וניל וגרידת לימון. 3 מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים בעדינות עד להטמעה. מוסיפים את התותים לתערובת ומערבבים בקצרה ובעדינות. מתקבל בצק רך ודביק. 4 מניחים גבעות מהתערובת בעזרת כף (או כף גלידה קפיצית) על התבנית, זורים מלמעלה מעט סוכר ואופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מניחים תלוליות על התבנית | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל>> בשבוע שעבר הכנו פיצה גאונית על בסיס כרוביתבקרו בבלוג של שרית - Misspetel |