מאפינס תפוחים עם מרכיב סודיהם מתוקים, הם טעימים, ומה שהכי מגניב זה שמסתתרת בהם המון המון בריאות. מאפינס תפוחים עם קמח כוסמין וסוכר חום, וגם קישואים מגוררים - שעושים טוב למרקם ולערכים התזונתיים וממש לא מורגשים בטעם
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 22/03/15 10:22
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מגרדים דק את הקישוא בפומפייה, וסוחטים מנוזלים. את התפוח מקלפים ומגרדים גס או חותכים לקוביות קטנות. 3 מערבבים בקערה את הקמח, הסודה לשתייה, המלח והקינמון. 4 בקערה נפקדת מערבבים את השמן, הביצה, הסוכר והווניל. 5 מערבבים את תערובת השמן עם תערובת הקמח, מוסיפים את התפוחים והקישואים ומערבבים. 6 משמנים תבנית מאפינס (או מרפדים במנג'טים). ממלאים את השקעים עד 3/4 גובהם בתערובת ואופים 25-30 דקות. לבלוג של שרית - מיס פטל |