1 במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה עם שני סוגי הסוכר עד שמתקבלת תערובת אוורירית ואחידה.
2 מוסיפים מלח וקינמון, ממשיכים לעבד ונותנים למסה לתפוס מעט נפח.
3 מוסיפים את הקמח ואת הביצים לסירוגין. מוסיפים את השקדים ומערבלים רק עד שהמסה אחידה.
4 מחממים תנור לחום של 155 מעלות.
5 דוחסים את הבצק לתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה, מקפיאים לשעה ופורסים לפסים מלבניים. פורסים כל פס לעוגיות בעובי כס"מ.
6 מסדרים ברווחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
7 אופים כ-20 דקות, בהתאם לגודל העוגייה וסוג התנור. מקררים ושומרים בקופסה אטומה היטב.