המצרכים :
בנוסף:
אופן ההכנה:1 במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה עם סוכר לבן עד שמתקבלת תערובת אוורירית ואחידה. 2 מוסיפים מלח ומחית/תמצית וניל. 3 מוסיפים את הקמח המנופה עם אבקת האפייה והקוקוס. מוסיפים גם את הביצה. מערבלים רק עד שהמסה אחידה. 4 מחממים תנור לחום של 150 מעלות. 5 מגלגלים את הבצק לגליל צר וארוך ועוטפים אותו בנייר אפייה (אפשר לגלגל את הבצק בעזרת נייר האפייה). מקפיאים לשעה. 6 אחרי שעה, מברישים את הגליל במעט ביצה טרופה ומגלגלים בסוכר חום בהיר. 7 פורסים עוגיות בעובי של כס"מ ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 15-20 דקות. מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה. ספרו לנו את סיפור העוגיות שלכם, ותוכלו לטוס לסופ"ש בפטיסרי הטובות בפריז! |