המצרכים :לתבנית בקוטר 20 ס"מ:
לקרם:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 בקערת המיקסר שמים חמאה, מלח ושני סוגי סוכר. מקציפים כ-3 דקות עד שהתערובת הופכת קרמית. מוסיפים ביצים, אחת אחרי השנייה ומערבבים להטמעה. מוסיפים ריוויון ומערבבים היטב. 3 מנפים פנימה קמח, אבקת אפייה ושוקולית ומערבבים בעדינות. 4 מחלקים את התערובת בין 3 תבניות קפיציות בקוטר 20 ס"מ, ואופים כ-25 דקות עד שהעוגות מתייצבות. מקררים את העוגות ומחלצים מהתבניות. 5 לקרם: מקציפים ביחד פודינג, שמנת מתוקה וחלב עד שהופך לקרם יציב. מכניסים לשקית זילוף עם צנתר עגול. 6 מניחים עוגה אחת, מזלפים עליה תלוליות מהקרם, מניחים מעליה עוגה נוספת, שוב מזלפים קרם, מניחים את העוגה האחרונה, מלמעלה מזלפים עוד מהקרם ומעל הכל מגרדים תלתלי שוקולד מריר. בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> איזה קינוח שוקולד אתם מעדיפים? השתתפו בסקר ותוכלו לזכות בפרסים
>> בפעם שעברה הכנו פנקייק שוקולד כיפי במיוחד>> והנה 10 רעיונות לארוחות צהריים מזינות לילדים שלכם |