המצרכים (8 מנות):לקרפים:
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל חומרי הקרפים לתערובת אחידה ללא גושים (הכי טוב במיקסר). 2 מחממים מחבת ומשמנים. יוצקים כשליש כוס מהבלילה ומניעים את המחבת כך שהבלילה תכסה את כל שטחה. 3 מטגנים עד שמופיעות בועות, כחצי דקה, ואז הופכים ומטגנים גם מהצד השני. מוציאים לצלחת שטוחה וממשיכים כך עם כל הכמות. 4 המילוי: מקציפים במיקסר שמנת, חלב ופודינג. 5 מניחים קרפ אחד (חשוב שלא יהיה חם) בצלחת ומורחים עליו שכבה דקה של קרם. מניחים מעל קרפ נוסף, מורחים שוב בקרם וחוזר חלילה. 6 הציפוי: שוברים את השוקולד לקוביות ומשאירים קובייה אחת בצד. שמים את השמנת בסיר קטן ומביאים לסף רתיחה. מורידים מהאש, שופכים פנימה את קוביות השוקולד ומערבבים עד שנמס. 7 שופכים את הציפוי על העוגה ומגרדים מלמעלה את קוביית השוקולד ששמרנו בצד. בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> איזה קינוח אתם מעדיפים? השתתפו בסקר ותוכלו לזכות בפרסים |