נשיקות מרנג שוקולד על מקלאיזה כיף זה לקבל נשיקות, ואנחנו מדברים על נשיקות מרנג. שרית נובק שדרגה את הנשיקות הרגילות עם שוקולית ושוקולד צ'יפס קטנטנים ואפתה אותם ביחד עם מקל, בשביל פרזנטציה מושלמת. רעיון למתנה או לפינוק לילדים
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 22/12/14 10:44
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 מכניסים את החלבונים והסוכר לקערה, מניחים את הקערה מעל סיר אדים (בן מארי) ומחממים (תוך כדי בחישה מדי פעם) עד שרוב הסוכר נמס, כ-10 דקות. 2 מעבירים את התערובת לקערת המיקסר ומקציפים במהירות גבוהה. לאחר כשתי דקות של הקצפה מוסיפים את הקורנפלור וממשיכים להקציף 8 דקות נוספות. 3 מוציאים מהמיקסר, מוסיפים את השוקולית ומערבבים עם כף פנימה בתנועות קיפול עדינות. 4 מניחים מקלות על נייר אפייה ומזלפים עיגולי מרנג על קצה המקל, אפשר עם שק זילוף או פשוט עם כף. 5 מפזרים מעל שוקולד צ'יפס ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום נמוך של 80 מעלות למשך כ-4 שעות, עד שהמרנג מתקשה. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel. >> בשבוע שעבר הכנו מאפינס עם הפתעה>> למה כדאי לבשל עם הילדים? |