עוגת שיש שוקולד-תפוזממש כמו בחיים - גם במתכון הזה הסוד הוא במינון בין מה שמתערבב ומה שלא: שוקולד ותפוז שעובדים מושלם ביחד, אבל גם כל אחד לחוד. מדובר ביפהפייה אמיתית, קלילה ופשוטה להכנה, ואנחנו בונים עליה לקשר רציני
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 03/11/15 07:14
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית אינגליש קייק 25*12 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר והפודינג. 3 בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, השמן, מיץ התפוזים וקליפת התפוז. 4 מאחדים את שתי התערובות. מערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. 5 שופכים כ-2/3 מהתערובת לתבנית. מוסיפים לתערובת שנשארה בקערה את השוקולית לאפייה ומערבבים היטב. שופכים את תערובת השוקולד לתבנית, מעל לתערובת הבהירה. מחדירים סכין לתוך הבלילה שבתבנית ומערבבים קלות בתנועה סיבובית לקבלת מראה משויש. 6 אופים כ-50 דקות, עד שהעוגה מתייצבת (בודקים על ידי החדרת קיסם). בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> בפעם הקודמת עפנו על עצמנו עם ענני מרנג שוקולד>> והנה מתכון ללחמניות עם בצל מטוגן שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול>> תזמון זה הכל בחיים: מסעדת שף שמתמחה בנזידים |