מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
עוגיית בראוני

בראוניז שוקולית על שיפוד

מחפשים דרך לגוון את עוגת השוקולד הרגילה? נסו את הבראוניז האלה, הרכים והטעימים, שבצורת ההגשה הנכונה הופכים לחטיף המתוק המושלם

|mako אוכל| פורסם09:24
בראוניז שוקולית על שיפוד (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 1/4 כפית מלח
  • 3 ביצים
  • כוס קמח
  • 1/4 כפית אבקת אפייה
  • 3/4 כוס שוקולית לאפייה
  • 1/2 כוס יוגורט
  • שיפודי עץ
  • פירות, לפי העונה
  • מרשמלו באיזה צורה וצבע שאוהבים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מכניסים את החמאה לקערת המיקסר. מוסיפים את הסוכר החום והסוכר הלבן ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה.

3מוסיפים מלח וביצים ומערבבים היטב עד שהביצים נטמעות ומתקבלת תערובת אחידה.

4מוסיפים קמח, שוקולית לאפייה ויוגורט ומאחדים בעדינות בתנועות קיפול.

5מרפדים תבנית 20 על 30 ס"מ בנייר אפייה, שופכים את התערובת ואופים 30-35 דקות, עד שמתייצב. מצננים וחותכים לריבועים, או קורצים צורות בעזרת חותכני עוגיות.

6נועצים בכל שיפוד בראוני, פרי ומרשמלו, ומגישים.

בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל

>> והנה עוגת שוקולית הכי פשוטה וטעימה שיש
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il