המצרכים (10 מנות):
לקרם:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את הקמח, השוקולית לאפייה, אבקת האפייה והמלח. 2 מעבדים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה עם שני סוגי הסוכר עד שמתקבלת תערובת בהירה וקרמית. מוסיפים את הביצים, בכל פעם אחת, ומערבבים עד להטמעה מלאה. מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול עדינות. מכסים את הבצק ומעבירים למקרר לכחצי שעה. 3 מחממים תנור ל-170 מעלות. משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 12-15 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים. מפוררים לפירורים גסים. 4 מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר במהירת גבוהה את החלב, השמנת, האינסטנט פודינג והשוקולית לאפייה, כ-3-4 דקות. מעבירים את התערובת לשק זילוף. 5 מרכיבים את המנה: ממלאים את הכוסות בפירורים עד כרבע מגובה הכוס. מזלפים מעל מהקרם, מוסיפים עוד פירורים ושוב קרם. מקשטים בשמנת מתוקה ומפזרים פניני שוקולד. שומרים בקירור עד ההגשה. לבלוג של מיס פטל |