עוגת ביסקוויטים בשני צבעיםתראו לנו את האחד שלא אוהב עוגת ביסקוויטים. יש מישהו? אז יופי, קבלו שדרוג שיהפוך את מלכת הקונצנזוס, חוצת המגזרים והגילאים, למלכת יופי בשחור-לבן. כמה עבודה זה מוסיף למתכון המקורי? דקה וחצי
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 13/10/15 07:01
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית בגודל 20 על 20 ס"מ:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 שופכים חצי כוס מהחלב לקערית. טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בצפיפות בתבנית. 2 מקציפים במיקסר את השמנת, החלב והפודינג לקרם יציב. 3 מחלקים את הקרם לשניים, ולאחד החצאים מוסיפים שוקולית. מערבבים היטב לאחידות. 4 שופכים את הקרם הלבן על הביסקוויטים בתבנית ומיישרים. מניחים מעל הקרם עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב. שופכים מעל את קרם השוקולד ומיישרים. מסדרים מעל לקרם עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב. 5 לציפוי: מחממים חצי כוס שמנת בסיר קטן עד לסף רתיחה. מורידים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד עד שהוא נמס. שופכים מעל העוגה ומכניסים לקירור לשעתיים לפחות. בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> בפעם שעברה הכנו פבלובה שוקולד, גם יפה גם טעימה |