בייגלה בשוקולדמי שיכול לעמוד בשילוב של מתוק ומלוח (במבה וקולה, חמאת בוטנים וריבה, בראוניז ומלח גס) - שיקום מיד ויודה שהוא שקרן. כל השאר מוזמנים לתקתק את הממתק המקסים הזה, שדורש רק שלושה וחצי מרכיבים![]()
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 ממיסים את השוקולד הלבן במיקרו בפולסים של 10 שניות (זהירות, שוקולד לבן נשרף אפילו יותר בקלות משוקולד מריר). 2 כשהשוקולד נמס מוסיפים את השוקולית לאפייה ומערבבים היטב. 3 טובלים את הבייגלה בשוקולד, מנערים עודפים ומניחים על תבנית. 4 זורים מעל סוכריות וממתינים להתקשות מחדש של השוקולד (בימים חמים במיוחד אפשר להכניס ל-10 דקות למקרר). לבלוג של שרית - מיס פטל ![]() |