עוגיות שוקולד ומרשמלואין דבר כיפי יותר מלמצוא על השיש צנצנת מלאה בעוגיות שוקולד. רגע, יש - למצוא צנצנת מלאה בעוגיות שוקולד עם מרשמלו. אז למה שלא תעשו לשאר בני הבית שלכם את היום? 20 דקות של עבודה, זה כל מה שזה מצריך מכם
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 18/08/15 07:08
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 גוזרים את המרשמלו ל-3 חלקים לרוחב במספריים. 2 מערבבים בקערה קמח, שוקולית, אבקת אפייה ומלח. 3 מעבדים במיקסר עם וו גיטרה חמאה עם שני סוגי הסוכרים, עד שמתקבלת תערובת בהירה וקרמית. מוסיפים ביצים, בכל פעם אחת, ומערבבים להטמעה מלאה. מאחדים את שתי התערובות בעדינות. מכסים את הבצק ומעבירים למקרר לכחצי שעה. 4 מחממים תנור לחום של 170 מעלות. נועצים בכל עיגול את המרשמלו הגזור | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל5 מוציאים את הבצק מהמקרר ויוצרים ממנו כדורים. מגלגלים את הכדורים בסוכר ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. נועצים בכל כדור פיסת מרשמלו שגזרנו מקודם. 6. מכניסים לתנור ואופים 12-15 דקות. בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> בפעם הקודמת הכנו מאפינס שוקולד עם שוקולד צ'יפס לבן>> המיזם שיביא לכם את השוק עד הבית |