המצרכים :ל-70 עוגיות קטנות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מקציפים במיקסר את החמאה, המלח והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית, כ-3-4 דקות. מוסיפים את הביצים וממשיכים להקציף. 3 מוסיפים את הקמח והשוקולית ומערבבים בעדינות עד להטמעה. 4 מכניסים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר כוכב. 5 מסדרים את המקלות באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מזלפים עיגולים על קצה המקלות ומצמידים סוכרייה באמצע כל עיגול. מסדרים את המקלות, ומזלפים | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל6 אופים כ-10 דקות, מצננים ומגישים. לבלוג של שרית - מיס פטל גם בלי מקלות זה מהמם | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |