מאפינס שוקו עם שוקולד צ'יפס לבןחצי שעה, זה הזמן שהקדשנו למאפינס שוקולד קליליים ומתוקים, עם ריוויון, תמצית וניל והשדרוג הכי חגיגי בסביבה: שוקולד צ'יפס לבנים שפשוט הופכים כל קינוח למשהו שבא לנו לצלם ולהעלות לאינסטגרם
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 11/08/15 09:10
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות. 2 מערבבים היטב בקערה שמן, ביצים, ריוויון, סוכר ותמצית וניל. 3 מוסיפים שוקולית וקמח ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים בקצרה. 4 מרפדים תבנית של מיני מאפינס במנז'טים. 5 ממלאים את המנז'טים בתערובת עד ל-3/4 מגובהם. אפשר לפזר מלמעלה עוד קצת שוקולד צ'יפס, לקישוט. 6 מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות. בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> בפעם שעברה הכנו עוגיות על המקל. הכי חמוד שיש>> והילדים שלכם יכולים לנשנש בכיף גם גבינה, תתפלאו |