עוגיות סנדוויץ'עוגיות סנדוויץ' זה כיף, אבל הבעיה היא שבאלו הקנויות - הקרם הוא בדרך כלל אכזבה. במתכון הזה, לעומת זאת, צריך להתאפק ולא לחסל את כולו לפני שמרכיבים את העוגיות. אנחנו צריכים להגיד עוד משהו או שכבר התחלתם?
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 04/08/15 10:27
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
למילוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים קמח, שוקולית לאפייה, אבקת אפייה, סודה ומלח בקערה. 3 במיקסר עם וו לישה מקרימים יחד את החמאה והסוכרים 2-3 דקות, עד שמתקבלת תערובת אוורירית ובהירה. מוסיפים ביצה ומערבבים עד להטמעה מלאה. מוסיפים רוויון ותמצית וניל ומערבבים היטב. 4 מאחדים עם תערובת היבשים ומערבבים בקצרה רק עד לאיחוד. 5 בעזרת כף מניחים תלוליות מהבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-12 דקות ומצננים. 6 מכינים את המילוי: מקציפים שמנת, חלב ואינסטנט פודינג במיקסר על מהירות גבוהה כ-3 דקות, עד שמתקבל קרם יציב. 7 מדביקים כל שתי עוגיות עם הקרם. שומרים במקרר. בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל. >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות שוקולד צ'יפס בשני צבעים, ומאז כבר הכנו אותן עוד פעמיים>> מחפשים לשתות קפה עם ספר (בישול) טוב? יש מקום חדש בשוק לוינסקי, בול בשבילכם |