המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה ושני סוגי הסוכר, עד לקבלת תערובת קרמית. 3 מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. 4 מוסיפים סודה, מלח, שוקולית וקמח ומערבבים קלות. מערבבים פנימה בעדינות שוקולד צ'יפס ומכניסים למקרר ל-15 דקות. 5 מוציאים מהמקרר, ובעזרת כף (רצוי קפיצית) מניחים תלוליות מהבצק על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה.מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות. לאתר של שרית - מיס פטל >> והנה עוד מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס שוות |