ארטיק שוקו-שוקו ביתיאפשר להכין ארטיק בבית, ואנחנו ממש לא מתכוונים למיץ קפוא שבקושי נחלץ מהכוס, אלא לארטיק שוקו-שוקו שווה ממש, עם ציפוי שוקולד מריר וסוכריות שוקולד קטנטנות בתחתית. רוצים? חצי שעה עבודה, שעתיים בפריזר
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 07/07/15 08:32
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (10 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מכניסים לקערת המיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל ושוקולית, ומערבבים עד שמתאחד. מעלים את מהירות ההקצפה ומקציפים 3-4 דקות עד שמתקבל קרם יציב. 2 שופכים את הקרם לתוך מיכלי הקפאה לארטיקים ונועצים בכל אחד מקל. אם רוצים - זורים מסביב למקל מזרה שוקולד. מכניסים להקפאה לכשעתיים לפחות. 3 ממיסים את השוקולד על בן מארי או במיקרו בפולסים של 10 שניות בכל פעם. כשהשוקולד נמס מוסיפים כפית שמן ומערבבים היטב. 4 מוציאים את הארטיקים מההקפאה ומחלצים מהתבנית. טובלים את הארטיקים בשוקולד המומס ומנערים מעודפים. השוקולד מתקשה חזרה במהירות. שומרים במקפיא. בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל. >> הלהיט החדש: עוגת חצי כדור ללא אפייה>> הלכנו לבקר במפעל של בן אנד ג'ריס. שבנו עם גלידה ומסקנות |