המצרכים :
לקצפת:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מכניסים לקערה חלבונים וסוכר. מניחים את הקערה מעל סיר שמלא במים בערך עד רבע גובהו ומחממים על אש בינונית (מה שנקרא בן מארי). מחממים תוך ערבוב מדי פעם כ-5 דקות עד שהתערובת חמימה למגע והסוכר שבפנים נמס. 2 מעבירים למיקסר ומקציפים כ-10 דקות. מוסיפים חצי כוס שוקולית לאפייה ומערבבים במרית ליצירת מראה משויש. 3 מחממים תנור ל-120 מעלות. מכניסים את הקצף לשקית זילוף ומזלפים 3 "תקליטים" בקוטר 20 ס"מ. מכניסים לתנור ואופים כשעתיים. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין. 4 מקציפים את שמנת לקצפת יציבה. מוסיפים 2 כפות שוקולית לאפייה ומערבבים. 5 להרכבת העוגה: מניחים תקליט מרנג אחד על צלחת, עורמים מעליו קצפת, מפזרים מהפירות, מעל מניחים עוד תקליט, ושוב קצפת ופירות ושוב תקליט, קצפת ופירות. בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> בפעם שעברה הכנו פחזניות שוקולד קטנות וכובשות |