הארוחה הרומנטית היא סמל של אהבה ותשוקה, אבל בואו: כל ארוחה יכולה להיות רומנטית אם מגישים אותה עם כוס יין ומניחים על השולחן נר או שניים. הצעה שלנו: שדרגו את הארוחה עם טאץ׳ רומנטי גם במנות עצמן. אין לכם רעיונות? בשביל זה אנחנו כאן, עם מתכונים למאכלים סקסיים שימריצו את הדם לקראת ערב זוגי אינטימי.
ספגטי של דייט רומנטי
אולי המנה האייקונית ביותר לדייט רומנטי, וקלאסיקה שמשמח לאכול בארוחת הערב לא משנה באיזה גיל, היא ספגטי ברוטב עגבניות. הסיבוב עם המזלג, תנועת השאיבה עם הפה וכמובן הצבע האדום הבוהק של הרוטב מייצרים אווירה סקסית ומשוחררת - וזה לא היתרון היחיד של הבחירה הזו. זו גם מנה סופר קלה להכנה שאפשר להרים בזריזות ועם מעט מאוד מצרכים, לשדרג לפי מה שיש בבית, ולהגיש בתוספת כוס יין.
מכינים את הספגטי, ובזמן שהוא מתבשל עובדים במחבת על הכנת רוטב מהיר וטעים. בצל הוא לא חובה, אבל כדאי מאוד להתחיל מטיגון של שתי שיני שום קצוצות בשמן זית. לאחר מכן מוסיפים שתי כפות של קטשופ היינץ שייתנו בוסט של צבע וטעם, ועוד שלוש עגבניות קצוצות. מתבלים במלח ופלפל, ובהגשה אפשר להוסיף שדרוגים לפי מצב הרוח: עלי בזיליקום, קוביות גבינת פטה או פרמזן מגורר.
מרק אדום לוהט
הכי כיף ביחד כשחמים בגוף ובלב, אז למה שלא נתחמם בעזרת מרק אדום, לוהט ומפנק? המרק הזה יעשה פלאים לכל תא בגוף ויגרום לכם לרצות להוריד שכבות.
כמו כל מתכון טוב, מתחילים בטיגון של בצל ושום קצוצים בשמן זית. משם מוסיפים ירקות - כשהדגש הוא על הצבע האדום. טריק שיהפוך את המרק לכיפי במיוחד הוא לא לחתוך אותם לקוביות, אלא לגרר אותם אה-לה בורשט. ירקות שאתם חייבים שם הם סלק, גזר וכרוב אדום, ועליהם אפשר להוסיף אם רוצים בטטה, תפוח אדמה או קולורבי - אבל בלי להגזים איתם, שיהיה מקום למי המרק עצמם. המים יקבלו צבע אדום עשיר בזכות הסלק המגורר, כף שטוחה של פפריקה מתוקה, והמרכיב הסודי: שלוש כפות של קטשופ היינץ, שישלימו בטאץ׳ מתוק-חמצמץ של עגבניות. אנחנו ממליצים להוסיף גם נגיעה קטנה של קינמון.
את המרק אפשר לקחת לכיוון טבעוני, ולהשאיר אותו כמו שהוא; בשרי, ולהוסיף לו קוביות בשר אדום (במקרה זה מתחילים לטגן אותן יחד עם הבצל והשום של ההתחלה); או חלבי, ולהגיש אותו עם כף שמנת חמוצה. אפשר לעטר בהגשה עם עשב תיבול כלשהו, כשהבחירה הקלאסית היא שמיר.
טוסט איטלקי מושחת עם רוטב סודי
יש משהו סקסי שאי אפשר לסרב לו בטוסט סופר צ׳יזי, שמנמן ומפנק - כזה שמרימים את החלק העליון שלו כדי לראות את הגבינה המותכת נמרחת, ואז סוגרים כדי לקחת ביס מענג. אבל אם כבר טוסט, בואו נשדרג אותו למנה מושקעת ומושחתת שאי אפשר להפסיק לאכול.
השלב הראשון הוא להשקיע בחומרי הגלם. עדיף להשתמש בפרוסות חלה במקום פרוסות לחם, ובגבינה קצת יותר שווה מגבינה צהובה רגילה - כאן אפשר ממש להשתגע עם שילוב של גבינות שוות, כי לכל גבינה הגוון הייחודי שלה, וכולן יבואו טוב. השלב השני הוא להשקיע בממרחים שייכנסו פנימה - הראשון הוא נגיעה של פסטו, והשני הוא רוטב עגבניות ביתי סופר קל להכנה.
כדי להכין את רוטב העגבניות חורכים במחבת עגבניות שרי חצויות עם שמן זית, ולוחצים עליהן כדי לשחרר את הנוזלים. מוסיפים שתי כפות קטשופ היינץ, נגיעה של חומץ בלסמי, שן שום כתושה, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. כשהרוטב מוכן, מרכיבים את הכריך עצמו: מורחים את הפסטו על פרוסות החלה, מסדרים עליהן את הגבינה ויוצקים את הרוטב שהכנו. אפשר לשדרג בתוספות לפי הטעם, וכשמסיימים מורחים חמאה על הצד החיצוני של פרוסות החלה, ומטגנים אותן במחבת על אש בינוני עד שהגבינה נמסה ושני הצדדים מקבלים גוון קלוי יפה - זה ידרוש הפיכה של הטוסט בערך פעמיים. הטעם יהיה לוהט, שומני ומפנק.
מוס שוקולד מריר ממזרי
ברור שקינוח של ארוחה סקסית חייב לכלול שוקולד, שהוא אפרודוזיאק ידוע. אבל אנחנו אנשים בוגרים שמחפשים תענוגות בוגרים, ולכן נלך על קינוח של מוס שוקולד מריר עשיר - עם טוויסט חצוף ומפתיע.
מתחילים בהרתחה של 100 מ״ל חלב עם קורט קטן של צ׳ילי גרוס, ונותנים לחלב הרותח לעמוד כרבע שעה. בינתיים לוקחים טבלת שוקולד מריר ומרסקים אותה לחתיכות קטנות. לתוך החלב המתקרר מוזגים 150 מ״ל שמנת מתוקה, מערבבים ומביאים לרתיחה שנייה. אחרי הרתיחה מנמיכים את האש ומוסיפים את השוקולד וכפית אחת של קטשופ היינץ. מערבבים ומוזגים את הבלילה לכוסות דרך מסננת צפופה כדי להסיר את גרגירי הצ׳ילי. לקישוט מגרדים קצת שוקולד מריר מעל, מכניסים למקרר לצינון של כמה שעות - ויש לכם קינוח ממזרי ומטריף חושים.