1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת הסודה והמלח.
3 בקערה נפרדת מערבבים את החמאה והסוכרים בעזרת מיקסר חשמלי לקבלת תערובת חלקה ובהירה.
4 מוסיפים לתערובת החמאה והסוכר את חמאת הבוטנים ומערבבים עד להיטמעות בתערובת.
5 מוסיפים את הביצים זו אחר זו, ממשיכים לערבב לקבלת תערובת אחידה ולאחר מכן מוסיפים את תמצית הוניל.
6 מוסיפים לקערה את תערובת הקמח והקקאו, כל פעם שליש ממנה ומערבבים היטב. לסיום מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס.
7 בעזרת כף יוצרים כדורים קטנים מהתערובת ומניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה.
8 מכניסים לתנור למשך 8-12 דקות, או עשד שהעוגיות יציבות אך עדיין רכות.
* מצננים את העוגיות לפני ההגשה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!