עוגיות שוקולדמתכון לעוגיות הכי קלאסיות שיש: רכות, טעימות, עם שוקולד בשני צבעים והכי חשוב - לא מכילות חמאה או שמן. לא תאמינו כמה קל להכין אותן
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים (36 מנות):
אופן ההכנה:1 מנפים יחד קמח, קקאו וקורנפלור. מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים. 2 טורפים ביצים ומוסיפים לתערובת היבשה. מערבבים היטב. 3 קוצצים את שני סוגי השוקולד, מוסיפים לבלילה ומערבבים היטב. 4 בעזרת שתי כפיות מניחים תלוליות קטנות מן הבלילה על גבי נייר אפייה משומן, ברווחים גדולים. העוגיות מתפשטות ומשתטחות באפייה. 5 אופים בחום של 180 מעלות, עשר דקות. מניחים לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני שמפרידים אותן מהנייר. שומרים בכלי אטום. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות |