1 מערבבים במיקסר בעזרת וו גיטרה, חמאה וסוכר.
2 מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך כדי ערבול. מוסיפים תמצית וניל.
3 מערבבים בקערה נפרדת קקאו וקמח תופח, מוסיפים לתערובת ומערבבים עד אחידות בלבד.
4 יוצקים את התערובת לתבניות שקעים עד 2/3 מגובהן, מזלפים את ממרח הנוגט למילוי, מסיימים בבלילה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 כ-15 דקות.
5 מכינים את הציפוי: ביאים את השמנת לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד, ממתינים מעט ומערבבים עד אחידות.
6 יוצקים את הציפוי על הקאפקייקס ומקשטים בתוספות לקישוט.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!